Praktijk M¿rakel

Leerlingbegeleiding, tekentherapie en creatieve ontwikkeling

Schatgravers

              

Schatgravers is een  spel dat bestaat uit karweikaarten, dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken.

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander. Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

 Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

Schatgravers kan in verschillende situaties en settingen ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en werkzaam. Schatgravers kan 1 op 1 gespeeld worden maar ook in groepen. Je kunt even naar benden scrollen voor meer informatie per setting.

Het kan gebruikt worden als gezelschapsspel, maar ook coachend, therapeutisch, stimulerend of preventief ingezet worden. 

In mijn praktijk speel ik het spel veel. Individueel, maar ook vaak samen met de ouders erbij. Ook in kleine groepjes of met volwassenen kun je het spel komen spelen. Tijdens het spelen ontstaan er de mooiste gesprekken en inzichten. 

Het spel kost 35,00 euro en is via Praktijk M¿rakel te bestellen.

Wil je het spel bestellen voor jezelf, je gezin of beroepsmatig voor op school, de BSO, je praktijk of een andere plek, neem dan even contact op via info@praktijkmirakel.nl of 06-29309246.

Wil je je eigen schatten ontdekken, kom dan schatgraven! In kleine groepjes van maximaal 4 kinderen spelen we het spel en verankeren daarna je gevonden schatten op een creatieve manier. 

Mogelijk met groepen kinderen van  7- 9 jaar, 8- 12 jaar, tieners, volwassenen of met het gezin (vanaf ca. 5 jaar). De kosten voor 1,5 uur zijn 15 euro per persoon (incl. materiaal, drinken en iets lekkers).

Woensdagmiddag 1 maart van 13.30 – 15.00 uur voor kinderen
Donderdagmiddag 2 maart van 13.30 – 15.00 uur voor volwassenen

aanmelden/info: info@praktijkmirakel.nl / www.praktijkmirakel.nl

Informeer naar de andere data mogelijkheden!